Forsiden Konsultasjon Priser Timebestilling Annen informasjon Forholdsregler
Thora-Lisa Brustad Kontakt meg gjerne!
Mob.tlf: +47 995 01 656
E-post: Online skjema
Adresse: Eventyrveien 26
2020 Skedsmokorset

THORA-LISA BRUSTAD MARKETING
Org.nr. 979 453 604

Hvordan bestille din første time

Vanligvis snakker jeg med mulige klienter pr. telefon først for å undersøke om hva jeg kan tilby passer dem.

Når man skal velge å gjøre en slik behandling er det avgjørende at man har valgt den rette terapeuten og behandlingsformen. Dette fordi alle behandlere har deres spesialiteter og jobber på sin egen måte. Det er viktig at man opplever en fortrolighet og føler seg ivaretatt.

Så snart du har booket din første avtale vil du motta et introduksjonsbrev. Her får du bekreftet avtalt tid, pris og en veibeskrivelse. Dette brevet inneholder også noen gode råd før vi ses.

Da disse behandlingsformene som jeg tilbyr er virkelig kraftfulle prosesser anbefaler jeg på det sterkeste at du tillater deg at du tar det med ro de neste 12-24 timene. Slik at du kan gi rom for at omstillingene synker ordentlig inn.

Avbestilling eller ikke oppmøte til avtale

Om du har behov for å avbestille en avtale ber jeg om at du kontakter meg så snart som mulig. Om du klarer å gi meg beskjed senest 48 timer før avtalen vil det påløpe en avbestillingsavgift på 50% av avtalt pris. Om du avbestiller mindre enn 24 timer før eller at du ikke møter opp til avtalt tid vil du bli belastet for full behandlingspris.